آها سئوالم این بود
گفتم که تو سری 9 چه مدار تغذیه یا به قول دوستان پاور استیج (پکیج ماسفت ها) رو دارن؟ UD5 هه یا 4؟
این گلپسران میگن که مثل سری قبل نیست و بجا 3550 از 3553 استفاده میکنه که یه تغییرشو کم شدن آمپر خروجی ماسفت ها میدونن که لازم نمیشه (البته فقط همین تغییر رو گفتن)
من از این لحاظ مشکل ندارم فقط چون گیگا تا حالا توضیح نداد در این باره و مستند نیست ، میگم یه منبعی بدین که اینو تایید کنه
سئوال بعدی مم اینه که چجوری میفهمن چن آمپر و چن وات و چه فشاری به این IC ها وارد میشه؟
و اینکه الان مادربرد D3H هم از ماسفت های نسل قدیم استفاده میکنه یا از همین شرکت IR هه؟ چون گیگابایت اومد تو میکروسایتش 3 دسته ماسفت ها رو از هم جدا کرد اونایی که خیلی قدیمی ان و اونایی که میشه گفت از نسل قبل ان و مقاومت پایین دارن (RDS(ON)) و اونایی که شرکت IR طراحی کرد که فقط به 3550 اشاره کرد (حالا ممکنه خود IR هم از مقاومت پایین استفاده کنه که قطعا هم همینطوره اما این قضیه فرق داره با اون چون اون قبلی هه رو احتمالا خود گیگا میزد یا پکیج اش فرق میکرد)
حالا این چن تا گلپسر ، هی تو ظاهر صوبتای من گیر میدن (مثلا میگن IR3550 مدار تغذیه نیست و یا اینکه خود شرکت IR هم از ماسفت مقاومت پایین استفاده میکنه و ...) اما نه من به جواب اصلی ام رسیدم نه اینا درس جواب میدن
فک کنم هر کی این سئوالمو بخونه ، منظور واقعی رو درک میکنه
حالا این گلپسران میگن تا نگی IR3550 مدار تغذیه نیست ، به مرحله ی بعد ورود نمیکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks